pondělí 10. dubna 2017

Tepláky ve škole nejsou tabu!

Jsou lidé, pro které je pohodlí na prvním místě. A to se netýká jen toho, co a jak dělat, ale především co si obléct – protože tím každé ráno začínáme a od toho se i odvíjí zbytek celého dne. Ale co když chodíte do školy, kde sedíte půl dne jen na zadku? 

Vanesa Wildová
Každé všední ráno vstanu a dlouze přemýšlím co si obléct. Nejraději bych na sebe navlékla jen tepláky, ale to nejde. A proč? Protože do školy se to přece nehodí. To slýchávám nejen od učitelů ale i od své rodiny. Prý škola je jako kostel, musíš se slušně obléknout a hlavně reprezentovat samu sebe.

Chápu, že je to nevhodné. Tepláky jsou jen na domácí nošení, kde vás nikdo nevidí nebo na sportování. Jenže nejsou tepláky jako tepláky že? Rozhodně se tu nebavím o tom, že bychom měli chodit do školy v nějakých starých teplácích, ale nevidím problém v tom, když si nějaký kluk oblékne moderní slušné tepláky. 

Například hiphopeři – tepláky jsou součástí jejich stylu a existuje mnoho skejtových značek vyrábějící neobyčejné tepláky, které je potřeba ukázat i mimo domov.  Navíc pokud máte vyučování až do pozdních odpoledních hodin a celé to v podstatě jen prosedíte, tak si myslím, že nejen pro náš pocit pohodlí, ale i pro zdraví těla je lepší se netlačit v riflích, ale raději se pohodlně usadit v teplácích. Tím pádem se cítíme celkově lépe a dokážeme se i více soustředit na hodinách. Takže podle mého názoru na otázku jestli se tepláky do školy hodí, jsem jednoznačně pro ano!


Ženy to mají v oblékání určitě jednodušší než muži, jelikož ty mají více možností co si vzít na sebe. Ale přesto, že i já jsem žena, tak bych se chtěla ve škole cítit lépe i díky takové drobnosti jako jsou tepláky.